maanantai 13. toukokuuta 2013

Vanhaa Hollywoodia

Ystäväni E pyysi minulta juhlakampausta- ja meikkausta, jonka sitten sain väsäille viime lauantaina. E on siitä(kin) hauska tyyppi, että noudattaa allekirjoittaneen tavoin "mitä enemmän, sen parempi" -mottoa, joten ei tarvinnut säästellä meikissä. Kun E kertoi pukunsa olevan kultapitsillä päällystetty, nousi mieleeni kuva Hollywoodin vanhasta glamourista. Päädyimme nyt paljon punaisella matollakin nähtyyn toispuoleiseen kampaustyyliin yhdistettynä prominenttiin silmämeikkiin. Helppo keissi E:n kanssa, sillä hänen silmänsä ovat oikeat meikkaajan unelmat: suuri luomialue, joka hieman "pullottaa" ulospäin = luomivärin levittäminen on helppoa ja kaikin puolin ihanaa. Meikin rakentamisesta saa kiksejä myös siitä, että ei tarvitse hulluna varoa värien kanssa, vaikka toki pidän myös perinteisen kauneusmeikin tekemisestä. Se on nimittäin kovin haasteellista ehostaa niin, ettei oikein ole varsinaisesti meikattu, mutta silti lookin pitäisi olla selkeästi kohennettu. Enivei, tässä "päässä" ei kyse ollut siitä, vaan meikkiä sai rakennella värien ympärille. Kuva ei nyt kerro totuutta, kuten ei kai koskaan meikkien kohdalla (ellei ole todella pro valokuvaaja, which I'm not). Koko silmämeikki näyttää kuvassa harmillisen yksiulotteiselta ja tylsältä, vaikka se ei sitä kyllä ollut.



Käytin silmämeikkiin:

- Too Facedin pohjustusvoidetta
- Urban Decayn Naked -paletin Half Bakedia, Goshin pinkkiä kultaan shiftaavaa irtoluomiväriä ja varjostuksiin UD:n Smogia. Lisäsin pikkuisen IsaDoran mattamustaa korostamaan varjostusta. Myös alaluomella on Smogia ja mustaa.
- Lisäksi Too Facedin mustaa rajauskynää. Yläluomella rajauksena nestemäinen BodyShopin eyeliner.

Kasvomeikissä muuten:

- Kulmissa Lumenen Harmaanruskea kulmaväri ja väritöntä kulmakarvageeliä samalta valmistajalta. - Kasvoilla MACin E:n omaa meikkivoidetta (sävyä en tsekannut), poskia muotoilemassa MUFE:n Smog ja poskilla MUFE:n ihana pinkki Diana. Korostusvärinä UD:n Virgin.
- Huulilla Natural Code:n vadelmainen pinkki Raspberry Pink (13).

Kampauksen pääideahan näkyy tuossa yllä olevassa kuvassa, mutta tässä muutama lisää, niin saatte idean kokonaisuudesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palaa (mutta ei pohjaan)!