maanantai 6. toukokuuta 2013

Valmistujaismeikki ja -kampaus ystävälle

Matkasimme lauantaina Tampereelle valmistujaisjuhliin. Olin luvannut ystävälleni osaksi valmistujaislahjaa tehdä juhlapalveluksena valmistujaismeikin ja -kampauksen. Kyseessä on siis samainen henkilö, jolle väsäsin taannoin ekolahjan


Meikin sain taiteilla ihan omine neuvoineni. Luotto oli siis kova, kun ei sadellut tiukkoja ohjeita! No, ennemmin kyse on siitä, että olemme tunteneet vuodesta 1986, joten 27 vuodessa ehtii jo tutustua toisen tyyliin aika hyvin. 

Meikissä käytettyä:

- Meikkipohjana kahta eri ystävän omaa meikkivoidetta. Toinen ainakin oli Natural Coden, mutta toista en kuollakseni muista. Olin toki niin törppö, etten kirjoitellut näitä ylös... Meikkibloggaajan aloittelijan mokia!
- Peiteainekin oli ystävän oma ja olikin muuten huomattavan hyvä sellainen. Muistaakseni ehkä Elizabeth Ardenin, ystävä korjatkoon kommenttiboksiin totuuden.
- Silmissä pohjustuksena Too Facedin Shadow Insurance Lemon Dropia.
- Liikkuvalla luomella Urban Decayn Naked-paletista Half Baked, varjostuksissa Buck ja silmän sisänurkassa sekä kulmaluulla Virgin.
- Varjostukset MUFEn Smogilla.
- Poskipuna ystävän oma, IsaDoran jokin ihanainen pinkki (ja ei, en ottanut tätäkään ylös).
- Huulikiilto pinkkinen, ystävän oma sekin.
- Kulmissa Lumenen Harmaanruskeaa kulmakynää.


Kampauksessa pohjana käytin got2b Guardian Angel -muotoilusuihketta. Tuotteethan lupaavat mainoksissaan ties sun mitä lämpösuojaa ja lottovoittoa, mutta kampaajilta olen kuullut, ettei sellaista tuotetta ole olemassakaan, joka kuumuudelta todellisuudessa suojaisi. Muotoilusuihke kyllä auttaa kiharaa pysymään ojossa, joten siksipä sitä alle suihkautin. Kampaajien mukaan kiharoista tulee yhtä hyvät ilman mitään tuotetta, mutta tottumuksesta toimin nyt tällä tavoin.

Kiharat on tehty Remingtonin Pearl Wandilla, joka varmasti on (blogeista) tuttu kapistus jo monelle. Netti on pullollaan hyviä kiharrusohjeita, joten en lähde tässä sen enempää opastamaan kiharoiden tekoon, kun sen on jo niin moni minua ennen tehnyt hyvin ja selkeästi. Ystävä epäili suuresti kiharoiden kestävyyttä, sillä hänellä on paksu tukka, jossa yksittäinen hius on lasimaisen suora ja ohut. Sellaisiin hiuksiin kiharaa onkin vaikea saada pysymään perinteisillä menetelmillä, mutta Pearl Wand ei petä koskaan! Niinpä ystävänkin hiuksiin taiotut kikkurat pysyivät hienosti koko juhlan ajan napakoina ja kauniina. Tyveen ripottelin yhtä lailla got2b:n hiuspuuteria. Se on melko edullinen ja mielestäni mukavasti tekstuuria antava tyvituote. Sivuilta tukka on kieritetty taakse ja kiinnitetty pinnein kiharoiden alle piiloon. Helppo, nopea ja suloisen naisellinen kampaus mielestäni!

1 kommentti:

Anna palaa (mutta ei pohjaan)!