lauantai 1. kesäkuuta 2013

Pronssinen juhlameikki hääjuhlaan

Rakas ystäväni K pyysi minua laittamaan hänet ystäviensä hääjuhlaan. Postaan nyt ensin tekemäni meikin ja myöhemmin omana julkaisunaan hänelle samalla tekemäni juhlakampauksen.



Juhlameikin suunnittelin K:n kaunista punatukkaa ja tyyliä ajatellen pronssiseksi, joka tuntui myös K:sta luontevalta ja hyvältä valinnalta. Halusin tuoda meikkiin runsaasti kiiltoa ja kimallusta, koska värivalinta oli tuttu ja turvallinen. K:lla on upeat isot siniset silmät, joihin meikin rakentaminen on hauskaa puuhaa. Lopputulos miellytti niin minua kuin itse meikin kantajaakin.

Silmämeikkiin käytetyt tuotteet:

- pohjustuksena Too Facedin Shadow Insurance (Suosittelen hankkimaan kunnollisen pohjustusaineen, sillä se ei ainoastaan pidä meikkiä koko iltaa paikoillaan, vaan myös nostaa värit ihan omaan luokkaansa.)
- koko luomelle Urban Decayn Naked -paletista Half baked - ihana pronssinen kultasävy!
- varjostukseen Chanelin Les 4 Ombres paletista 15 Bir of Paradise satiinista pronssia
- varjostusta syventämään ja tuomaan lisää punasävyä ikivanhasta IsaDoran paletista Radiant Bronzer 20 upean syvää pronssia, käytin myös alaluomelle
- varjostus viimeisteltiin MUS:n microshadown sävyllä Brownie - upea lämmin kultaglitterinen ruskea, jota käytin myös alaluomen rajaukseen
- ohut linerrajaus yläluomelle Body Shopin liquid eyelinerilla sävyssä 01
- kulmaluulla sipaisu Urban Decayn sävyä Virgin





Iho:

- pieniin näppylöihin ja silmän alle Maybellinen Fit Me peiteaine sävyssä 10
- meikkivoiteena Cliniquen redness solutions sävyssä 03 Calming Ivory
- meikki kiinnitettiin Benecosin mineraalipuuterilla, sävy Sand
- poskia muotoilemassa MUS:n Smog
- poskilla MUS:n Diana - kokeilin nyt paljon blogeissakin esillä ollutta kylmä-lämmin-yhdistelmää, eli silmissä lämmintä, poskilla kylmää




Huulet:

- K:n oma kaunis burgundinen puna (saa laittaa kommenttilaatikoon sävyn ja merkin)

2 kommenttia:

  1. Pakko kysyä: sulla ei ilmeisesti ole kauneusalan koulutusta?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi anonyymi. Ei ole koulutusta ei. On tällainen "tee-se-itse-harjoittelemalla" -koulutus. Paljolti luotan omaan näkemykseeni näissä kauneusasioissa. Mulle on kyllä usein sanottu, että menisit parturi-kampaaja-kouluun/maskeerauskouluun jne., mutta viihdyn nykyisessä päivätyössäni hyvin sos.- ja terveysalalla kuntoutuksessa. Teen kauneusjuttuja mielellään ihan omaksi (ja toki muiden!) iloksi, enkä halua siitä toistaiseksi varsinaista palkkatyötä. Toki joskus himoittaisi mennä jonnekin kurssille/kouluun, että oppisi joitain juttuja paremmin. Tosi huippuammattilaisten jälki onkin sitten jo eri tasoa kuin tämä mun.

    Täytyy sen verran sanoa, että erityisesti meikkien nyanssien kuvaaminen on tosi haasteellista. Luonnossa kaikki näyttää paljon vivahteikkaamalta ja värit upeammilta. Tätä kuvaamisasiaa pitää vielä harjoitella ja muistaa napata se järkkäri messiin aina!

    VastaaPoista

Anna palaa (mutta ei pohjaan)!