sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Waterfall -ranskanlettikruunu ja kiharapilvi

Kuten lupailin, tässä samaiselle ihanalle K:lle tekemäni juhlakampaus hääjuhlaan. K ei pidä siitä, että koko tukka laitetaan nutturalle, vaan osa hiuksista on hänelle luontevampaa pitää auki. Minunkin mielestä tämä tyyli pukee K:ta hyvin. Bongasimme yhtenä päivänä kadulla eräältä vastaantulevalta nuorelta naiselta tämän hauskan kampauksen, jonka nyt toteutin sitten K:lle. Nopea, helpohko ja kätevä tehdä, mutta silti juhlavan ja upean näköinen. Yksinkertainen on kaunista!


Aluksi suihkutin kuivaan tukkaan kampausnestettä tukemaan kiharaa. Kiharat toteutin Remingtonin Pearl Wandilla. Teen kiharat aina osioissa siten, että aloitan niskasta pikkuhiljaa yleten päälaelle saakka. Erotan aina osion kerrallaan piikkikammalla ja loput laitan klipsulla päälaelle kiinni. Mielestäni siten saa kiharat tehtyä siististi ja näppärästi. 



K:lla on valmiiksi luonnonkihara tukka, joten myös puikkokihartimella kiharan teko onnistuu napakasti ja nopeasti. Kun koko pää oli kiharrettu, tupeerasin kevyesti päälaelta hiuksia n.  n. 1/3 osan verran koko kalloon nähden. Tämän jälkeen otin oikealta ohimolta hiuksia sen verran, mitä normaaliin osapäähän tulevaan ranskanlettiin ottaisin. Waterfall-ranskanletin ideana on se, että aina yksi letin suortuva tippuu pois letin keskeltä, josta tulee vesiputousmainen vaikutelma. Waterfall-letistä löytyy hyvä tutoriaali täältä, joten en lähde tässä letin tekoa sanallisesti selittämään. Se varmasti olisi lähinnä sekavaa. Tuo Youtube -kanava, Cute girl hairstyles, kannattaa muuten tilata, jos on vähääkään kiinnostunut erilaisista näyttävistä ja helpohkoista letteihin perustuvista kampauksista. Olen itse oppinut sieltä kikan jos toisenkin, joten voin antaa lämpimät suositteluni. Joka tapauksessa, kun pääsin toiselle ohimolle, kiinnitin letin pään parilla pinnillä kiinni kiharasuortuvien alle. Hieman pöyhin vielä yläosaa ja availin kiharoita luonnollisemmiksi. Lakkaa päälle ja kampaus oli valmis!

Tässä vielä lähikuvaa letistä.

2 kommenttia:

  1. Ei oo todellista miten upea! Siis super wautsiwau!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Näyttävyyteensä nähden erittäin kätevä ja nopea toteutettava tämä kampaus. :)

    VastaaPoista

Anna palaa (mutta ei pohjaan)!