maanantai 17. kesäkuuta 2013

Hunajapolkka


Ystäväni S kävi taas tuunauttamassa polkkansa. Tällä kertaa polkka sai myös hunajaisen kultasävyn kruunukseen, jota S toivoi jo edellisleikkuukerralla toteutettavaksi kesäkuun leikkauksen yhteydessä. Käytin sävyn luomiseen Syossin kestoväriä sävyssä Golden Honey (6.7). Pohdin pitkään ennen varsinaista valintaa, millä kutosen tummuusasteiselle tukalle saisi kauniin kullanhohtoisen sävyn vaalentamatta tukkaa liiaksi, mutta kuitenkin sen verran, että koko sävy kirkastuisi kauniin lämpimäksi hohteeksi. Pallottelin seiskan ja kutosen sävymaailmojen välillä ennen kuin päädyin tuohon 6.7 sävyyn. Golden Honey oli kyllä täysin nappi valinta! Hiukset muuttuivat juuri oikeanlaiseksi kultahunajaiseksi kehräksi korostamaan leikkauksen naisellisuutta. Nyt alkaa näyttää tämä polkka varsin sievältä ja myös kesäisen keveältä, vaikka itse sanonkin. Tästä näet muuten tämän polkan syntytarinan aiemmat vaiheet.


Sivulla alkaa olla lyhyen mallin kasvatuksen/malliin leikkaamisen jälkeen tarpeeksi pituutta, että polkan linja saa sille kuuluvan riittävän volyymin.



S:llä on luonnonlaineikas paksu tukka, jota olen aina halunnut korostaa leikkaustekniikalla. Lainekiharat antavat kampaukselle lisää pehmeyttä ja myös luontevaa lennokkuutta.


Otsatukkaa kevennettiin aika rajulla kädellä, ettei tulisi moppimaista efektiä. Tällä kertaa otsis leikattiin suoraksi edelliskerran vinon mallin jälkeen. S oli itse ehtinyt leikkausten välissä vinon mallin suoristaa, joten jatkettiin luontevaksi koetulla tiellä. Sattumoisin nyt silmälasitkin pääsivät hiusten kaveriksi lämpimään sävymaailmaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palaa (mutta ei pohjaan)!