tiistai 8. lokakuuta 2013

Sähäkkä Smaragdi - Pin Up Babe!

Kaunis K!
Rakas sukulaisnaiseni luotti jälleen kerran kampaamo- ja meikkauspalveluihini pestaten minut häävieraslookin tekoon. Tämä neito on kovasti kiintynyt pin up -tyyliin, joten samalla linjalla jo aiemmin hänelle tekemieni kampausten suhteen mentiin. Itsekin kyseisestä tyylistä pidän kovasti naisellisine hiuksineen ja huomiota herättävine rajauksineen, joten tehtävä oli jälleen kerran hyvin mieluinen. 

Tällä kerralla päädyin aiemmin hänelle tekemäni etukiehkuratyyppisen heiton sijaan kieputtamaan hiukset kahdelle tötterölle, joita pin up -kielessä kutsutaan nimellä victory rolls. Näitä hauskoja kiehkuroita voi laitella hiuksiinsa oikeastaan miten kuten vain, mutta tyypillisimmillään ne ovat juurikin tuossa hiusten etuosassa osoittaen toisiaan päin. Alla olevista kuvista näkyy aitoja ja niitä perinteisiä vintage victory rollseja.

 

Itse päädyin kuitenkin erilaiseen ratkaisuun hiusten kieputtamisen suhteen, sillä halusin tuoda kampaukseen tujauksen rokkihenkisyyttä ja tämän päivän menoa. Kiharatkaan eivät ole täydellisessä yhdenmukaisessa kiehkurassa takaosasta, vaan jätin sinnekin vapaampaa villiä käkkärää, sillä K:n asu ei ollut ihan niin samalta pin up -vuosikymmeneltä, vaikka aivan valloittava mekko olikin. Myös K:n hiusten selkeä polkkamitta toi omat haasteensa niin rullien kuin takaosan tekemiseen. Rullien tekemiseen löytyy netistä pilvin pimein erilaisia videoita, mutta vaikka niitä kuinka tuijottaa, vaatii kieputtelu hieman asettelua ja sellaista hakemista, että jos et ole kovin kokenut tukanväkertäjä, suosittelen harjoittelemaan ennen h-hetkeä rullien tekemistä. Periaatteessahan koko homma on melko yksinkertainen, mutta monet pienet elementit, kuten tupeerauksen riittävyys mutta rullan pinnan siistinä pitäminen ilman tupeerauksen aukiharjaamista, voi vaatia oman aikansa.


Upea mekon smaragdinvihreä väri innosti sitten jatkamaan sävymaailmaa myös silmiin, joihin uskaltauduin tällä kertaa tekemään melko vahvan meikin. Varjostus nostettiin korkealle kohti kulmaluuta sammalenvihreällä ja upeasti kiiltelevällä sävyllä. Valoa ja iloa tuomaan lisättiin inanen kultaa silmän  viimeiseen kolmannekseen ja etenkin sisänurkkaan. Koko komeus kruunattiin kaksinkertaisella pin up -rajauksella. Ensin alle tavallista mustaa eyelineriä siipimallisena rajauksena ja ihan kiinni tähän linjaan yläpuolelle ohut kimaltava juuri passelinsävyinen vihre eyeliner tuomaan sopivaa blingiä lopputulokseen. Iho pyrittiin pitämään suht siistinä ja selkeänä, kuten myös raikas korallinen huulimeikki.


Kuvalähteet: kuva 1, kuva 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palaa (mutta ei pohjaan)!